Нелеп инцидент отне живота на най- младия кмет в страната

Нелеп инцидент отне живота на най- младия кмет в страната

Снощи в жестока катастрофа  на пътя от село Ковачица към Козлодуй е загинал  Цветомир Иванов. Само преди три дни момчето било избрано за кмет на с. Станево, Ломско, информира Булнюз.

След като завършил училище, Цветомир отпътувал за Белгия при родителите си. Те работели там от години. След две годишен къртовски труд в строителството Цветомир се завърнал в родното си село. Искал да живее и работи в страната. Искал да помогне с каквото може на българския народ.

Момчето било любимец на всички, винаги усмихнато и готово да помогне. Тази неделя в Станево се провели          избори за кмет и той бил издигнат от  коалиция „Народен съюз“. Хората от селото искали някой да съживи селото и гласували доверие на младежа. Всичко било чудесно, имало надежда нещата да потръгнат. Но всички надежди се стопили с тъжната вест, че момчето е загинало.

Според информация от полицията в Монтана, катастрофата се е случила минути преди 21ч. Навлизайки в ляв завой, момчето губи управлението на шофираната от него кола “Форд Сиера“. Автомобилът излита от шосето и се блъска силно в крайпътно дърво. Цветомир умира на място.

Не се съобщават подробности за причините за инцидента.

   

0 коментарa

Виж още