Нечувана жестокост! Нападнаха с нож бездомник!

Нечувана жестокост! Нападнаха с нож бездомник!

В ранните утринни часове бе съобщено за намушкан с нож бездомник.

Полицейските сводки твърдят, че бездомникът Димитър, на 56 години, бил наръган с хладно оръжие в малките часове часове снощи в Бургас. Около 1.45 през нощта Димитър бил нападнат от непознат мъж и намушкан в гърба и левия крак. Пострадалият е получил медицинска помощ и в момента е в стабилно състояние.

Нещастникът се е мъчил да се придвижи, за да потърси помощ и е оставил след себе си локви кръв, които ясно се виждали и през деня от Трета поликлиника до автобусната спирка. Там клошарят е останал на пейка, за да изчака линейката. Оживеният бургаски квартал „Лазур“ осъмна с кървавата диря от около 200-300 метра. Мнозина бяха шокирани, но никой не се сети, че може да бъде успешно премахната с малко количетсво вода.

Преминаващите майки закриваха очите на малките деца, за да не се стресират от кървавите следи по земята.

В момента се издирва нападателя и поради тази причина полицията днес е издирвала наличието на камери, които може да са заснели престъплението. Съвсем наблизо има павилион на „Лафка“, но камерите му гледат в друга посока.

Както БЛИЦ съобщава, пострадалият е бездомник, който често се скита в този район

Хора от квартала твърдят, че в градинката зад спирката има постоянно присъствие от 3-4-ма скитници.  Казват, че досега никога не са били агресивни, не досаждат на минувачите с просия и по никакъв начин не застрашават хората от квартала. Не могат да осъзнаят каква би могла да бъде причината за подобно нападение. Със сигурност не може да става и дума за грабеж.

Бездомниците обикновено нощували при навес, който се намира под стълбите зад кварталния пенсионерски клуб. Често превръщали в спалня и беседката на новата детска площадка, намираща се наблизо, което плашело майките, защото се страхували от разпространение на зарази.

   

0 коментарa

Виж още