НЕЧУВАНО! Изненадваща проява на Доналд Тръмп към Хилари Клинтън

НЕЧУВАНО! Изненадваща проява на Доналд Тръмп към Хилари Клинтън

Вчера стана ясно, че Хилари Клинтън е болна от пневмония и се лекува с антибиотици. Очакваше се Доналд Тръмп, кандидатът за президент на републиканците, да пусне черния си сарказъм в действие и да се подиграе на болестта на Хилари. Учудващо обаче за мнозина, Доналд Тръмп потисна своята ненавист към кандидатът за президент от Демократическата партия. Пранс Прес разкрива, че милиардерът Тръмп, който увеличава шансовете си да стане президент на Америка, ще се въздържи от коментар по повод пневмонията на своя конкурент в президентската надпревара. Екипът на Тръмп иска да покаже и великодушието на милиардера, който смята за уважително никой от неговите подчинени да не прави коментари по адрес на болната от пневмония Хилари Клинтън нито в медиите, нито в социалните мрежи. Агенция Блумбърг осветли тази стратегия на екипа на Тръмп, позовавайки се на доверени източници.

Припомняме, че вчера, на церемония за възпоминание на жертвите от 11 септември 2001 година, Клинтън, която след две години навършва 70 години, се почувства зле. Състоянието й нямаше как да остане незабелязано от медиите и предизборният й екип уведоми обществеността, че тя е болна от пневмония и диагнозата е била укривана два дни преди да бъде разкрита. Заради тежкото си състояние, кандидатката на демократите няма да посети Калифорния както беше оповестено по график. Екипът на Доналд Тръмп, както и самият той, раздухват непрестанно версията, че Хилари Клинтън страда от тежко заболяване и поради това изглежда изненадващо, че той и неговите приближени не желаят да коментират изявлението на републиканците за пневмонията на неговата конкурентка. Милиардерът продължава с пълна сила обиколките си из Щатите, където ще посети Балтимор и Ашвил.  

Привържениците на Хилари Клинтън също са обезпокоени от слуховете за нейното здравословно състояние, което е обект на спекулации от няколко месеца. Дали обаче Клинтън е болна само от пневмония или страда от друго по-тежко заболяване само времето и медиите ще покажат.

   

0 коментарa

Виж още