Нечуван ужас! Баща позна сина си сред членовете на „Ислямска държава“!

Нечуван ужас! Баща позна сина си сред членовете на „Ислямска държава“!

Всички знаем, че членовете на ИДИЛ се насочват къммалолетни, които привличат със странни, неосъществими обещания и ги правят жестоки убийци  и послушни изпълнители на кървави задачи.

Сигурно можете да си предтавите какъв ужас е изживял един баща от Англия, който случайно видял видеозапис на "Ислямска държава", който бил разпространен миналия петък и познал своя 13-годишен син, съобщава novini.bg. Записът показва как деца във военни униформи екзекутират петима кюрдски пленници, затанали на колене и облечени в оранжеви гащеризони. Сред  жестоките деца британецът разпознава собственияя си син, който бил отведен в Сирия от бившата му съпруга. Тя приела исляма през 2010 г. и заедно с новия си партньор- радикализиран британец- се заселиал в Сирия. Бащата на детето- убиец, казва, че не се е срещал със сина си вече три години. В спомените му детето бло жизнерадостно, чувствително и много мило дете. Било синеоко и с руси коси. Било съвсем нормално и много умно дете, добавя той. Бащата споделя, че е възмутен от бившата си съпруга за това, че е взела със себе си невинното дете, което не било способно да направи разлика между доброто от злото. Точно на тази възраст децата лесно се поддават на влияние. Той не можел да си обясни как една майка може да причини подобно нещао на детето си. Вероятно добре са промили нейния мозък, както и мозъка на детето, добавя бащата, чието име не се споменава.

Известно е, че Сали Джоунс преди време е била пънк китаристка, днес е една от най- търсените терористки в света. Тя фигурира в черния списък на ООН и вече носи името Сакинех Хюсайнел. Тя оглавява женската бригада на ИД Ал Хансаа. Приятелят, с който дошли в Сирия е бил убит през 2015 г. при удар с американски безпилотен самолет.

Ужасът и възмущанието на бащата не биха могли да бъдат описани.

   

0 коментарa

Виж още