Николай Банев: Знам кои са поръчителите!

Николай Банев: Знам кои са поръчителите!

Ясно е на кого е подпаления снощи закрит пракинг в София. По посленди данни, вътре е имало 10 автомобила, чиято стойност надивишава 1 милион лв. Автомобилите са собственост на Николай Банев.

Според информация от Труд, в палежа са участвали повече от двама човека. Банев споделя, че това е пети пореден палеж на негова лична собственост, а няма наказани.

Твърди се, че в пламъците са изгорели  „Ягуар“, „Порше“ и „Майбах“. Банев е убеден, че  знае кои са и извършителите, и поръчителите на престъплението. Казва, че знае и кой ги пази, но не смее да назове имена, защото няма неоспорими доказателства. Според него палежа има връзка с кандидатурата му за президен на отминалите избори.

През месец август бе запален дома на Баневи. Унищоженотот имущество също надхвърляше 1 милион лв. Тогава на охранителните камери бяха запечатани моменти от подпалването на жилището.

Палеж имаше и в офиса на „Русалка Холидейз“, негова туристическа агенция.

Сигналът за пожар е бил получен около 2 часа през нощта. Пожарникарите се борили около час със стихията. Огледът на местопрестъплението продължава. Работната версия е умишлен палеж.

   

0 коментарa

Виж още