Новият тото милионер от “Обеля 2”: Не знам какво ще правя с милионите!

Новият тото милионер от “Обеля 2”: Не знам какво ще правя с милионите!

Крум и съпругата му, полели печалбата от 2,8 млн. с мастика

Милионерът Крум Тонев, спечелил  от държавния тотализатор у нас все още не може да осъзнае че е безсметно богат.  "Сега съм в еуфория, не в ступор и затова не знам какво ще правя с милионите. Първо трябва да осъзная, че това е истина". В четвъртък /8 септември/, с фиш за 3,80 лв. той спечели рекордната сума от 2 867 557,20 лв, пише pik.bg.

Крум е на 39 години. Богатият софиянец от столичния квартал "Обеля 2" е сигурен, че след печалбата, единствената промяна която ще предпириеме, е че ще изостави досегашната си работа, като шофьор в месарска фирма. Все още не е взел категорично решение какво ще прави с толкова много пари. "Нито жена ми е казала нещо, нито синът ми, и двамата не вярват, че сме милионери", разказва все още шокираният Крум.

Спечелилият 2,8 млн. споделя, че семейството му притежава тристаен апартамент в столицата, така, че е излишно да купува второ жилище. Освен това имал една "Мазда Примаси" - ван, на този етап Крум е много доволен от автомобила си и не мисли да го заменя за по-скъп. „Не съм и фен на някой футболен клуб, така че и акции там няма да купувам.", коментира той.

Оазва се, че тото печалбата не е прецедент в неговия живот, преди близо 5 години на два пъти удрял петици. Първо спечелил 600 лева, а малко след това 900.

Родителите на Крум също уцелили 6-те числа по време на социализма, но се оказало, че не са пуснали фиша по пощата, каквато била традицията тогава и поради тази причина не признали печалбата им, в размер на 20 000 лв. По онова време тази сума би осигурила спокойни старини на родителите му, които така и не прежалили печалбата си „Страдаха много за пропуснатия шанс", разказва Крум. Баща му и майка работили като сервитьори в един ресторант и един фиш за 20 бона би им бил добре дошъл, за да отгледат спокойно детето си.

Белязаното от съдбата момче Крум, е 88-ият тото милионер в България. Той не е суеверен и не отдава особено значение на символиката на цифрите

Крум и съпругата му Искра били пред телевизора, когато  научили радостната новина, а именно че са милионери. Същата вечер, уморени след дългият работен ден, те пуснали телевизора си за да проверят цифрите от фиша, оказало се, че печелят! Двамата отпразнували победата с мастика.

 

   

0 коментарa

Виж още