Ново изследване: веганството е пречка за любовните отношения!

Ново изследване: веганството е пречка за любовните отношения!

Когато са в търсене на любовта, повечето хора имат надежда да срещнат някой,който споделя техните интереси към спорта, изкуството и др.

Един от важните аспекти обаче, около който се "върти" зараждащата се интимна връзка, е храната. Резултатите от изследване, направено във Великобритания, разкрива кои хранителни навици и навици на любимият могат да развалят любовта още в началоо.

В началото на отношенията храната играе важна роля

Много хора са способни да простят хранителните и алкохолни зависимости на бъдещия партньор. Настоящото изследване показва с кои храни и хранителни навици на евентуалните си любими хората няма да направят  никакъв компромис.

Допитването е направено сред 1000 мъже и жени. Резултатите разкриват, че 34% от хората не биха желали да излизат с вегани.

Идеята за отношения с любител на веганството е по-недопустима за мъжете, отколкото за жените

Изследванията показват също, че 77% от хората не са склонни да променят хранителните си навици и да се превърнат във вегетарианци, дори и да бъдат помолени за това от любимия или любимата си.

Над една четвърт от участниците в анкетата казват, че не желаят да излизат с хора, които въобще не се вълнуват каква храна консумират.

Според други най-неприятният хранителен навик на партньора е обичта към нездравословна храна.

   

0 коментарa

Виж още