Няколко ефективни начина, с които да накараш някой да те хареса!

Няколко ефективни начина, с които да накараш някой да те хареса!

Любовта може да бъде доста сложна и странна понякога. Чувствата и емоциите на човек са толкова непредвидими, че понякога е трудно да бъдат проследени.. От друга страна, в днешно време, действията не отговарят винаги на чувствата.  Ето защо доста често изпадаме в ситуации, в който се питаме дали обектът на желанията ни изпитва към нас това, което ти към него и, изобщо, изпитва ли нещо?

Ако желаете  привлечете обекта на мечтите си, вижте тези три лесни, научно доказани трика, с който ще имате успех.

Бъди напълно открит

Колкото повече информация споделяш за себе си и жовота си, толкова по-заинтригуван е той от твоята персона. Когато споделяш за миналото си, смешни и дори срамни случки, ти показваш, че си откровен човек, който не се срамува от живота си и няма какво да крие от него. Това е крайно привлекателно качество, което кара човека срещу теб да бъде привлечен от теб, да мисли за теб, да иска да знае още.

Винаги гледай човека в очите

Да гледаш някого, право в очите, е смятано от учените за едно от най-интимните преживявания, което двама душу може да имат помежду си. Когато го гледаш в очите, това заздравява връзката ви и я прави още по-интимна.

 
Казвай по-често „Благодаря“

Освен, че е възпитано, оказва се, че благодарността оставя у човека нежни и приятни чувства към теб и той самият започва да те чувства по-близка. Така го караш да се чувства полезен, а това е чувство, което всеки човек обича да изпитва. Интересен факт е, че дори само да чувстваш благодарност към него има ефект, без дори да казваш думите на глас. Един поглед е достатъчен, за да го усети.

   

0 коментарa

Виж още