Образовани българки печелят пари в елитни германски бардаци

Образовани българки печелят пари в елитни германски бардаци

Момичета от България, владеещи по два или три чужди езика, започват бързо и лесно работа като проститутки в елитни бардаци в Германия. За целта изпращат на бъдещите си работодатели единствено свое CV и актуални снимки.

Според запознати, в момента това е най-новата схема за влизане в най-древната женска професия. Посредством нея интелигентните жрици на любовта избягвали услугите на трафиканти, освен това си спестявали много нерви и време, а в немалко случи и бой и пристигайки в Германия директно започвали работа.

Кандидатстването в Германия със CV не е проблем, тъй като проституцията в страната от години била легална и се приемала от местните като стандартна работа, освен това българките редовно плащали данъци за извършваните от тях секс-услуги.

Преди да кандидатстват за обявената позиция, някой от нашениките се свързвали с местния синдикат на проститутките, от където получавали важна информация за всички рискове, които крие настоящата им професия. Още в началото от институцията подробно разяснявали на момичетата как и къде да декларират доходите си по какъв начин да търсят правата си.

Запознати със схемата разказват, че голяма част от пристигащите девойки пристигат в Германия за седмица-две, като мамят семействата си, че са на екскурзия, така припечелват, след което се прибират в страната и със спечелените пари изкарват годината.

Скорошна проверка показала, че в един от най-изисканите клубове в немския град Фрайбург – Вила Делукс, работят осем момичета, като две от тях са българки. На сайта на публичния дом е посочена националността на девойките.

Интерес предизвиква факта, че в профилите си в сайта, момичетата са посочили, че са достъпни за клиентите си само от 29 август до 5 септември, съвпадение или не тогава са почивните дни около Съединението на България. Луксозния публичен дом предлага ВИП обслужване, а цените за клиентите започват от скромните 350 евро.

В други публични домове също работят българки, но предимно от ромски произход, тарифите за мургавите проститутки са в пъти по-ниски.

   

0 коментарa

Виж още