Осмият випуск на Стопанския факултет се дипломира днес

Осмият випуск на Стопанския факултет се дипломира днес

Днес, 6 декември, тържествено бяха връчени дипломите на абсолвентите, завършили със степен „бакалавър“ и „магистър“ в Стопанския факултет на Тракийския университет. На събитието присъстваха областния управител  инж. Георги Ранов, както и Кремена Бухчева, директор на дирекция АКРРДС в Областна администрация.

Връчването на дипломите се състоя в сградата на Операта в Стара Загора. Освен почетните гости, на тържеството бяха и много преподаватели от университета, представители на редица институции в града, неправителствени организации, близки на студентите.


Областният управител приветства завършващите студенти и академичната общност. Той насърчи младежите и им пожела да помнят винаги своя университет и да не жалят сили за реализацията си като добри професионалисти. Пожела им също да имат достатъчно търпение и желание да вървят все по- нагоре към върховете. Посъветва ги да не изоставят мечтите си и винаги да помнят, че те са бъдещето на България.


Г- жа Кремена Бухчева, заедно с дипломата, подари на студентката Велина Манева, една от отличничките на випуска в Стопанския факултет, малък подарък. 


Вече осми випуск завършва в Стопанския факултет към Тракийския университет. Своите дипломи получиха общо 170 студенти. 140 от тях са бакалври, а 30 – магистри.

   

0 коментарa

Виж още