Остават само броени дни до старта на ДЕСЕТИ сезон на VIP BROTHER!

Остават само броени дни до старта на ДЕСЕТИ сезон на VIP BROTHER!

Едно от най – обичаните риалити предавания – Vip Brother, се завръща тази есен по нова телевизия, като точната дата, на която зрителите ще могат да видят кои са звездите, които ще се впуснат в битка за приза „най-обичана звезда на България” е 11-ти септември.

Очаква се 10-тият сезон на предаването да бъде в стил комедия, но с неочакван край. Интериорът в къщата също ще е различен от досегашния, който сме свикнали да наблюдаваме.

Разбира се едва ли има място за съмнения, че и тази година водещ ще е Ники Кънчев. В продължение на 12 години, Ники Кънчев е неизменна част от шоуто, така ще бъде и тази година. Това значи, че и този сезон в студиото му ще гостуват атрактивни събеседници, които ще трябва да се справят с неговите въпроси.

И тази година Алекс Сърчаджиева ще е водеща на дейли епизодите, в които ще можем да видим най-интересното от съжителството на звездите в къщата.

По случай десетия си рожден ден „големият брат” ще почерпи смело, очертава се всички зрители да се почувстваме като на истински празник. Не забравяйте, че купонът започва на 11.09 от 20:00 часа. А, вече е ясен и единият от съквартирантите. В официалната страница на „Вип Брадър” се появи информация, че единият от съквартирантите, ще е 19 – годишния Жоро Кучков, който стана популярен със своите имитации на Николета Лозанова.

   

0 коментарa

Виж още