Осъдиха дословно двама побойници с бухалка на пътя!

Осъдиха дословно двама побойници с бухалка на пътя!

Двама мъже, набили шофьор и строшили колата му с бухалка на кръстовище в Пловдив, получиха условни присъди от по 6 месеца затвор.

Районният съд Пловдив определи и наложи на Христо Цанов и Николай Пацев наказание за период шест месеца лишаване от свобода с по три години изпитателен срок, обявиха от съда.

Това наказание беше определено, след като Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите сключиха споразумение, съобщиха от съда.

Двамата се признаха за виновни в това, че на 14 август тази година в съучастие като съизвършители са извършили ужасни деяния, сериозно нарушаващи обществения ред и изразяващи явно пренебрежение на обществото, като действието им се отличава с изключителен цинизъм и агресия и че са причинили на Каприел Папазян от Пловдив по хулигански подбуди лека телесна повреда. Побойниците са 27 и 28 години, а пострадалият на - 25 г.

Инцидентът се състоял в неделя, към 21.30 часа, на кръстовището на Баня Старинна в Пловдив. 

Николай Пацев, карал автомобил „Мерцедес”, изпреварил от дясна страна лек автомобил „Опел”, шофиран от Папазян. 

Той натиснал клаксона, защото „Мерцедес”-ът засякъл пътя му. След това започнала размяна на реплики и жестове. Не след дълго автомобилите спрели на червен светофар на кръстовище.

Христо Цанов слязъл от „Мерцедес”-а и започнал да блъска с ръце и да рита с крак колата на Папазян,  а Николай Пацев слязъл с бухалка в ръка и строшил с нея задния прозорец на автомобила на Папазян. 

   

0 коментарa

Виж още