Осъдиха млад мъж за блудство! Водел жертвите си в...

Осъдиха млад мъж за блудство! Водел жертвите си в...

Районния съд на Стара Загора осъди млад мъж за блудствени действия с три жени. Според обвиненията, за да насили жертвите си, 20-годишният употребявал сила. След като е признат за виновен от съда по трите обвинения, подсъдимия е получил наказание "лишаване от свобода" за една година и четири месеца при първоначален "общ" режим, пише Дарик. 

В хода на процеса било установено, че от април 2014 до март 2016 година, младият мъж извършил действия с цел удовлетворяване на полово желание без съвкупление спрямо 21-годишна жена и две жени на 25-годишна възраст. 

По данни, осъденият е извършил блудсвените действия в двор на училище и междублокови пространстрва в централната градска част. Според разследването, той набелязвал жертвите си в заведение, в следствие на което ги проследявал.

Попаднали в безлюдни места, той ги нападал като ги дърпал, хващал за косите и дори нанасял удари по главата и тялото им. По сведения на жертвите, той дори отправял закани за саморазправа с цел да получи поискането и да бъде полово удовлетворен. 

Районен съд - Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като подсъдимият се е признал за виновен. По делото не са били предявени граждански искове от трите пострадали.

Мъжът трябва да заплати и направените по делото разноски в размер на 5 041 лева.

   

0 коментарa

Виж още