Отворено писмо до Бойко Борисов потресе мрежата: Помните ли ни, г-н Борисов!

Отворено писмо до Бойко Борисов потресе мрежата: Помните ли ни, г-н Борисов!

Социалната мрежа бе разтърсена от изключително тъжното и обвинително писмо, адресирано до премиера Бойко Борисов. Написано е от сетрата на момче, загубило живота си на пътя, пометен от нарушител на закона.

Момичето пита Премиера дали си спомня снимакта с момчето, което искало да стане футболист, но бил посъветван от Борисов да стана каратист. След което, следва ужасяващата история на един безпомощен, редови български гражданин, който не може да разчита на адекватно прилагане на закона.

Момчето от снимката с Борисов преди месец било избурано от пътя докато управлявало служебната си кола от „самоубиец“, който карал като луд- с 220км/ч, въпреки ограниченията. Вследствие на жестокия удат баратът умира. Убиецът, по познатата схема, не е задържан, не е обвинен и никой не знае къде е. СЪщият този престъпник е убил жена на пешеходна пътека и има изтекла условна присъда.

Момичето иска да знае докга ще продължава това безумие по пътищата и докога виновните за катастрофите няма да бъдат наказвани?

Вместо да се сътезава за любимия отбор, брат й завинаги ще остане на 23 години.

Талантливото и винаги усмихнато момче бе убито от поредният безразсъден престъпник.

Възмутената сестра припомня на г- н Борисов думите  "Ние ги хващаме - те ги пускат" и твърди, че днешният им вариант е, че никой дори не ги хваща.

Момичето изказва и съжалението си за това, че достойният й брат се е родил в недостаойна държава.

Тя открито обвинява държавата за цялата безнаказаност, която се шири по пътищата. Настоява за бързи и ефективни промени.

Има ли право това момиче? Какво ще кажете г-м Борисов?

Докога младите ни хора ще мрат по пътищата и няма да има виновни за това?

   

0 коментарa

Виж още