Откриха Младежки център в Гълъбово! (СНИМКИ)

Откриха Младежки център в Гълъбово! (СНИМКИ)

Днес, инж. Георги Ранов - областен управител на област Стара Загора, присъства на официалното откриване на Младежкият център в град Гълъбово.

На тържественото откриване на новата придобивка на града, специални гости бяха Теменужка Петкова - министър на енергетиката, Николай Николов - зам.-министър на енергетиката и Николай Тонев - кмет на града. На празника присъстваха и чуждестранни гости, сред които Мартина Стронг - заместник-посланик на посолството на САЩ в България, Оливие Маркет - изпълнителен директор на „Ей и Ес България”.

Стотици граждани на Гълъбово, също станаха част от тържеството, чието начало бе дадено с водосвет. Веднага след водосвета на Младежкия център, официалните лица прерязаха лентата.

Сградата е построена и изцяло обзаведена със средства дарени от „Ей и Ес България”, а инвестициите вложени в проекта се равняват на 4.5 млн. лв.

Сградата на Младежкият център е предназначена за организирането на културни, музикални, спортни и други публични тържества и събития. Около постройката има изградени модерни детски площадки, както и външни терени за спорт.

 

   

0 коментарa

Виж още