Отмъщение! Затворници намушкаха Назиф, отговорен за убийството на невръстната Ани

Отмъщение! Затворници намушкаха Назиф, отговорен за убийството на невръстната Ани

Родителите на въпросният Назиф се жалват, че бил нападнат и прободен с нож в затвора в Гързия. Загубил съзнание. Те смятат, че всички ги дискриминират, защото били турци.

Убедени са, че синът им не е виновен за смъртта на детето. В подкрепа на своите твърдения те казват, че Назиф е можел спокойно да избяга в Турция, но е решил да съдейства на следствието и сега върху него пада цялата вина за зверството.

Утре, 15 септември, в Атина започва поредното дело за зверското убийство на невръстната Ани, която според баща й,  Станислав Бакърджиев, е нарязана и сготвена, информира Пик.

Бащата на Назиф се оплаква, че случаят бил разплетен благодарение на сина му, а сега той самият е обвиняем. Същевременно в затвора е подложен на жесток тормоз от страна на останалите престъпници.

Възрастния човек споделя през сълзи, че го изхвърлили от работа, когато пискал отпуска, за да присъства на делото в Гърция. Жена му също загубила работата си в Атина, защото я разпознавали, визждайки я в телевизионни репортажи по случая. Българските адвокати им поискали 20 000лв като първоначална сума за защитата на сина им, сума, с която не разполагат.

Тя казва, че са бедни и се нуждаят от работата си, за да преживяват. Твърдят, че синът има винаги е с вдигната глава на делата, няма причина да се  крие, не е престъпник. Смята, че единствено  турската им етническа принадлежност отблъсква хората. Притесняват се много, че синът им ще бъде наказан без да има вина в случая. Заради чествността си е решил да разкаже на полицията всичко, което му било известно от бащата на детето. Процесът по убийството, който стартира на 6 септември с изслушване на майката Димитрина Борисова, бащата Станислав Бакърджиев и двамата родители на Димитрина, продължава утре.

Всички със затаен дъх очакват развитието на събитията!

   

0 коментарa

Виж още