Отхвърлиха искането на Брад Пит относно бракоразводните документи

Отхвърлиха искането на Брад Пит относно бракоразводните документи

Искането на Брад Пит, относно запечатването на документите за развода му с Анджелина Джоли и за попечителството над децата им, бе отхвърлен.

Съдията от Върховния съд в Лос Анджелис - Ричард Бурджи Дйей Ар, не отхвърли напълно специфичните документи, включително и тези, свързани с децата на двойката, които днес Брад Пит представи.

Пит и Джоли не са присъствали на заседанието, на което бе отхвърлено искането на Пит. Когато Джоли подаде молбата за развод през месец септември, тя изтъкна като основна причина за решението си  „непреодолимите различия“ помежду им.

Пит и Джоли са заедно от 2005 г. насам. Двамата се ожениха, точно преди две години. Преди това живяха заедно на семейни начала. Днес, Пит е подал иск за съвместно попечителство на шестте деца, които са на възраст между 8 г. и 15 г.

Съдията заяви, че съдът: "признава правата на лична неприкосновеност на непълнолетните им деца и ще се ръководи от това, което би било от най-добре за бъдещето им и в техен интерес."

Миналия месец, бе проведено разследване за това дали Брад Пит е малтретирал сина си Мадокс през септември, при което не бяха констатирани неправомерни действия.

От ФБР впоследствие потвърдиха, че Пит няма да бъде обвинен в престъпление, свързано с предполагаемият инцидент, разиграл се на борда на частен самолет по време на полет от Франция до Лос Анджелис.

 

   

0 коментарa

Виж още