От днес започват учебните стрелби на „Тюлбето“

От днес започват учебните стрелби на „Тюлбето“

Служителите на Пресцентър на община Казанлък, съобщават на казанлъчани и на гостите на града, че от днес 9 януари /понеделник/ до края на месеца, на територията на града, ще бъде проведено военно учение.

През тази седмица, освен днес 9 януари, военно учение ще бъде проведено и на 12 януари /четвъртък/. Обучението продължава и през цялата следваща седмица от 16 януари /понеделник/ до 20 януари /петък/, както и през четвъртата седмица на месеца, в дните от понеделник – 23 януари до  четвъртък – 26 януари. Последният ден в който ще бъде проведено учение, ще е 31 януари.

От Пресцентъра поясняват, че на всяка една от посочените дати в часовете от 8.00 ч.о 24.00 ч., е желателно гражданите да избягват разходките в района на учебният център „Тюлбето“, тъй като през този период, там ще бъдат провеждани учебни стрелби.

Ръководителите от Щаба на казанлъшкото Военно формирование 22180, припомнят че наложените ограничения с цел сигурност и опазване н живота, се отнасят както за хората, така и за движението на животни и машини.  Всеки нарушил тази забрана, ще бъде съден на основание чл.389, ал.1 от НК.

 

 

   

0 коментарa

Виж още