От днес Румяна Друмева е зам. областен управител в Стара Загора

От днес Румяна Друмева е зам. областен управител в Стара Загора

Румяна Друмева е родом от град Казанлък. През годините е заемала поста председател на ОбС, бивш зам. кмет и зам. областен управител. Дълги години, г-жа Друмева е член и ръководен кадър на БСП в град Казанлък. Днес тя бе назначена със заповед на министър –председателя на Република България – Огнян Герджиков, за зам. областен управител на Града на липите и встъпи официално в своята длъжност.

Родена е в град Казанлък, на 17.10.1961 г. Придобила е магистърска степен по специалността „Икономика и управление на промишлеността” в Икономическия университет в морската ни столица – град Варна.

През годините, г-жа Друмева е натрупала ценен опит както в областната администрация, където се е занимавала активно с провеждането на местни избори ,така и в партията.

В годините от 1995-1999 г. е заемала поста председател на Общинския съвет в град Казанлък. В периода 2003-2005 г. е била зам.-кмет на Община Казанлък. А, в годините от 2005 до 2009 г. е била зам. областен управител на Града на липите. От 2009 г. до началото на месец февруари 2017 г. е работила в частна фирма.

 

   

0 коментарa

Виж още