От последния час: На борда на катастрофиралия самоелт е бил и бивш футболист на ЦСКА

От последния час: На борда на катастрофиралия самоелт е бил и бивш футболист на ЦСКА

Филипе Машадо, бившият футболист на ЦСКА и шампион на България от 2008 година, също е бил на борда на катастрофирали бразилски самолет. Името му се появи, след като бе публикуван списъка с пасажерите в самолета.

От ЦСКА също потвърдиха информацията. Машадо беше в отбора в продължение на две години- 2007- 2009г. Играл е в 37 мача и има вкарани два гола, информира Офнюз.

Фелипе е шампион на България с ЦСКА през 2007- 2008г, както и носител на Суперкупата на страната за 2008г.

Всички негови съотборници се надяват Фелипе да се намира сред 15-те оцелели след катастрофата.

Както вече медията ни писа, на борда на катастрофиралия самолет се е намирал целия екип на отбора  Чапекоензе, журналисти, екипаж.

Футболистите са путували за финалите на Купата на Южна Америка в Меделин в сряда.

Според източници, се споменава за 15 оцелели. Един от тях е защитникът на отбора Алан Рушел. За бего бе потвърдено, че е откаран в местна болница.

 Според властите и управляващите полета, възникнал е проблем с електричеството на борда. Пилотите насочили машината към летище Рионегро, второто по големина в страната. За нещастие самолетът паднал в планински район. Мястото е достъпно само по суша.

Ето и списъка с футболистите, намирали се на борда на злополучния самолет:

Данило, Фолман, Хименес, Денер, Алан Рушел, Карамело, Марсело, Филипе Машадо, Тиего, Нето, Жосимар, Жил, Сержио Маноел, Матеус Битеко, Клебер Сантана, Артур Мая, Кемпес, Ананиас, Лукас Гомес, Тиагиньо, Бруно Ранхел, Канела.

   

0 коментарa

Виж още