Офис на НАП - Стара Загора обяви на търг 26 автомобила

Офис на НАП - Стара Загора обяви на търг 26 автомобила

Днес НАП в град Стара Загора обяви на търг 26 транспортни средства. Сред които:

- 10 леки автомобила;

- 9 товарни автомобила;

- 2 автобуса;

- 1 полуремарке;

- 4 специализирани коли.

Всички те могат бъдат закупени на публичен търг организиран от офиса на НАП в града.

Обявените за продажба 10 броя леки автомобили са от следните модели: Peugeot 406, Hundai Santa Fe, Opel Astra, UAZ Renault, Toyota, VW transporter и Citroen Berlingo. Абсолютно всички са преминали технически преглед в сервиз и е установено, че са в изправност.

Товарните автомобили, които са общо 9 броя са от моделите: Mercedes, UAZ, ZIL,

Skoda, KAMAZ и LIAZ. Четирите специализирани автомобила са от марките: ZIL, KAMAZ, Skoda, автокран Такраф. Двата автобуса са модели: VW Crafter и Peugeot Boxer, а полуремаркето е от марката Fruehauf ED-32.

Всеки желаещ да участва в тръжната процедура, може да изпрати своето ценово предложение на адреса на офиса на НАП: ПК 6008, град Ст. Загора, ул. „Кенали“ № 1 или директно да ги подаде на място в деловодството.

От НАП припомнят, че за участие в търга за конкретното превозно средство, купувачът трябва да е оставил депозит в размер на 20% от първоначално обявената продажна цена. Това трябва да се случи до датата 13 декември /вторник/. Депозита се внася задължително по банков път.

Огледи на транспортните средства се извършват в рамките на работният ден в часовете от 10.00 ч. до 15.00 ч. през периода от 5-ти до 13-ти декември включително, като предварително купувачите трябва да заявят желанието си по телефона.

На 19 декември /понеделник/, от 11:30 ще започне самият търг. Той ще се проведе в сградата на НАП в Стара Загора.

 За по-подробна информация относно предстоящата тръжна процедура, както и съпътстващите я документи, гражданите могат да се обърнат към служителите на НАП.

 

   

0 коментарa

Виж още