ОФИЦИАЛНО, Миро се ожени за Ели!

ОФИЦИАЛНО, Миро се ожени за Ели!

Миро призна още преди време, че иска любимата му Ели да е "автор на децата му".

Историята на влюбените започва в Лондон. На 10 май, 2005 г. дует "Каризма" пеят в местен клуб. След като концерта приключва сядат да си отдъхнат, заобиколени от свои ревностни фенове,сред събралото се множество има и много българи. Певецът Миро е облечен с чисто бял костюм, а косата му е дълга и чисто черна.

Докато дуета раздава автографи, към него се приближава едно момиче. То посяга към неговата кутия цигари, която стои върху масата и вади една, след което му иска огънче. Прави опит да седне на стола, но се плъзва по ръба му и пада долу. Комичната ситуация предизвиква бурен смях във всички, а също и за Ели. Запознанството им започва по този странен и весел начин и през годините се развива естествено и неподправено вече цели 11 години. Днес Миро и любимата му Ели, вече напълно официално са семейство.

Ели продължава да живее в Лондон, където има успешен бизнес. Заради работата ѝ, двамата са се виждали само по няколко пъти в годината, но това ще се промени след сватбата.

Съпругата му си спомня първия път когато вижда Миро, дует "Каризма" пеят в зала "Астория", тогава Ели, която е в публиката, и виждайки за първи път през живота си Миро, захласната от таланта и визията му си казва: "Колко би било хубаво, ако един ден той е мой!". Както е казал Стивън Кинг, "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се превърне в реалност!".

На сватбата на вълшебният остров Корфу, който и за двамата е предпочитана дестинация за лятото, за сватбения си ден и за обета са събрали само най-близките хора.

Тъй като младоженецът Миро е искрено вярващ християнин, най-важен за двамата бил клетвеният обет пред Бог. По непотвърдена информация сватбеният букет на Ели е попаднал в ръцете на фолк певицата Анелия, която е сред най-близките приятели на Миро.

   

0 коментарa

Виж още