Официално откриване на предизборната кампания на БСП в Стара Загора

Официално откриване на предизборната кампания на БСП в Стара Загора

Утре в Пловдив, официално ще бъде открита кампанията на Румен Радев и на Илияна Йотова. Представителите на БСП, заявиха в предварително интервю, че предстоящата надпревара ще бъде в тяхна полза и обещаха на избирателите си, пълна изборна победа на територията на град Пловдив.

Издигната и подкрепена от социалистическата партия, предизборната кампания на кандидат-президентската двойка, в лицето на ген. Румен Радев и на Илияна Йотова, ще бъде открита утре /7 октомври/, в град Пловдив.

В подкрепа на предложената кандидат - президентска двойка, на живо ще се включат много известни личности, от различни точки на България: Стара Загора, Велико Търново, Гоце Делчев, както разбира се и от столицата. В посочените градове, също едновременно ще бъде оповестено началото на кампанията на БСП.

Точно в 19:00 ч. , от Пловдив, ще бъде даден старта на предизборната кампания. В нея ще вземат участие Румен Радев, кандидат за президент издигнат от БСП, както и Илияна Йотова, която е кандидат за поста вицепрезидент Илияна Йотова. Ще участват и Корнелия Нинова – лидер на социалистическата партия и Джани Питела, които е председател на групата на социалистите и демократите в ЕП.

Самият Стефан Данаилов, който е председател на Инициативния комитет, ще открие предстоящата кампания в Стара Загора, която ще се състои утре /7 октомври/, в спортна зала „Иван Вазов”. За начален час е обявен - 18:00 ч.  Членовете на Инициативния комитет, сред които и почетният гражданин на града на липите - Станчо Колев и параолимпиецът Дечко Овчаров, Драгомир Стойнев – член на ИБ на НС на БСП, също ще присъстват на събитието.

Националният ни ансамбъл за народни песни и танци „Филип Кутев”, ще зарадва с изпълненията си присъстващите и ще закрие предизборната кампания.

 

   

0 коментарa

Виж още