ОЩЕ ОТ ПРОРОЧЕСТВАТА НА ВАНГА СЕ ПРОЯВИХА!!! Вижте какво е казала за Брекзит, трагедията в Париж, Япония и Албания

ОЩЕ ОТ ПРОРОЧЕСТВАТА НА ВАНГА СЕ ПРОЯВИХА!!! Вижте какво е казала за Брекзит, трагедията в Париж, Япония и Албания

Именитата ни треньорка Нешка Робева споделя, че от честите срещи с пророчицата Ванга е споменала, че след време Япония няма да я има и описала много подробно какво представлява островната държава, като думите ѝ били, че “няма връзка с твърда земя”.

Робева споделила предсказанието ѝ за Страната на изгряващото слънце със свои японски приятели, но те не останали изненадани от чутото, а  съвсем спокойно обяснили, че знаят, че страната им ще потъне.

Наскоро британският таблоид “Сън”, писа, че Баба Ванга е предрекла излизането на Великобританя от ЕС и резултата от Брекзит, но близките на пророчицата силно се съмняват в това. Определят я дори като “Нострадамус на Балканите”.

Освен това ѝ приписват също предсказание за “голяма мюсюлманска война”, което разбира се веднага се свързва с “Ислямска държава”.

Най-интересното е едно от последните тълкуваниящ на баба Ванга, относно изборите в САЩ и победа на Доналд Тръмп. Българската пророчица уж видяла как светът се управлява от двама мъже близнаци – вероятно Доналд Тръмп и Борис Джонсън.

Адвокат Иван Драмов, който е председател на фондация “Ванга” е категоричен, че това са напълно несериозни съчинения. Той твърди че добре е познавал Ванга, както и много от приятелите ѝ, но досега никой от тях не е чул подобно нещо и допълва „Няма и оставена някаква следа – писмени спомени, документи или каквото и да е, свързано с прогнози за Брекзит, разпадането на ЕС, президентски избори в САЩ”.

Според Драмов всичко това са спекулации с името на Ванга. Не за пръв път се появяват веднага след като светът е разтърсен от някакво голямо и значимо събитие.

Серафим Иванов - управител на манастирския комплекс в Рупите също с насмешка гледа на писанията на чуждите медии и заявява, че не е чувал от Ванга нито веднъж да коментира ЕС, дали Тръмп ще стане президент и всякакви други глупости. Основното което святата жена правила било да помага на обикновените хора.

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още