Паника на летища в Лондон!

Паника на летища в Лондон!

Големи закъснения затрудниха пътуващите със самолет в Обединеното кралство днес. Причините за тези закъснения бяха две: Първо системата за регистрация на пътниците на „Бритиш Еъруейз” се срина, а след това антирасисткото движение „Животът на чернокожите е от значение” окупира една от пистите на летище „Лондон Сити”.  През август месец същото движение блокира летище „Хийтроу”, като тогава десет души от протестиращите бяха арестувани.

Летището своевременно информира пътниците за проблема и чрез социалната мрежа туитър. В момента там има полицаи, които преговарят с протестиращите.

От „Бритиш Еъруейз” съобщиха, че регистрацията на пътници при двете най-големи летища в Лондон „Гетуик” и „Хийтроу” ще отнема повече време от обичайното, но все пак ще успеят да регистрират пътниците. Те се извиниха и подканиха хората, които имат възможност да се регистрират онлайн, тъй като така ще стане по – лесно и по – бързо.

„Бритиш Еъруейз” обаче не коментираха появилата се в социалните мрежи информация, че подобни закъснения има и в Сан Франциско и Атланта.

Източник: БЛИЦ

   

0 коментарa

Виж още