Певецът Миро сключи брак на остров Корфу (СНИМКА)

Певецът Миро сключи брак на остров Корфу (СНИМКА)

Един от най-успешните български певци Миро, станал популярен у нас с дует Каризма, вчера /29 август/ сключи брак на красивия гръцки остров Корфу.

Миро побърза да се похвали пред приятелите и почитателите си и съобщи радостната вест в личния си профил в социалната мрежа фейсбук, малко след самият ритуал. Типично в негов стил, певецът го направи по едновременно романтичен, но в същото време и почитайки християнските ценности с цитат от  Библията:

“Любовта дълго търпи и е милостива;

любовта не завижда;

любовта не се превъзнася,

не се гордее,

не безобразничи,

не търси своето,

не се дразни,

не държи сметка за зло,

не се радва на неправдата,

 а се радва заедно с истината,

 всичко премълчава,

на всичко хваща вяра,

 на всичко се надява,

всичко търпи.

Любовта никога не отпада.”

За да могат абсолютно всички да разберат посланието му, Миро публикува снимка, на която се виждат двете халки създадени специално за младоженците и с инкрустирани първите букви от малките имена на него и на съпругата му, с допълнение “Горчиво” и датата на бракосъчетанието -28 август 2016 година.

Веднага под снимката заваляха хиляди хвалебствия и пожелания за дълъг и щастлив семеен живот, както и за решаващата стъпка която е предприел за това толкова важно събитие в живота му.

Много от феновете му харесаха публикацията в социалната мрежа. От дълги години Миро има връзка с любимата си Ели Златанов, от вчера дамата вече официално е не само негова спътница в живота, но и съпруга.

Историята на връзката им започва в далечната Великобритания, когато след концерт на “Каризма” в Лондон двамата се запознават. Преди да се срещнат, Ели живее и работи от дълги години в британската столица.

Ели и Миро неслучайно избират за брачната си церемония остров Корфу, за съпрузите това място е специално, тук те са преживели много специални моменти заедно. “Това е момичето, което съм си избрал”, обясни още преди време Миро за своята половинка Ели.

 

Източник: 24chasa.bg

   

0 коментарa

Виж още