Перата издригна в мрежата: СДВР, защо пребихте непълнолетните момчета?

Перата издригна в мрежата: СДВР, защо пребихте непълнолетните момчета?

Петър Низамов - Перата, човекът станал известен със задържането на мигранти на границата на место с белезници, със свински опашки, за пореден път изригна в мрежата. 

Повод за острата реакция на Низамов бе задържането на младежите, които влязоха във физическа саморазправа с мигранти. 
Ето какво написа Перата, публикуваме без редакторска намеса: 

Петър Константинов Низамов в компанията на Петър Низамов и Петър Низамов.

До СДВР !!!
От този момент нататък, защото пребихте български непълнолетни момчета, само за да покажете на всеки българин какво ще му се случи ако бъде нападнат от мигранти и случайно ги набие при самозащита.... ЗА ТОВА ако търсите комуникация с мен.... Адвоката ми го знаете и не искам повече да говоря лично с предатели , които ме лъжат в очите.
Не ми звънете . Блокирам ви номерата , ПРЕДАТЕЛИ МРЪСНИ.
Вие просто няма да накажете подчинените си ....
Защо трябваше да ги биете ???
Нали сте ги задържали с белезници ??!!!
Вие сте тези, които провокирате насилието !!!
Ние не сме германците ...


Припомняме, че пред медии един от участниците в среднощния екшън разказа, че бил задържан и пребит още в патрулката от униформените. Задържаните младежи разказват, че били принудени да подпишат, че са били бежанци. 


Според началникът на 5-то РПУ Николай Василев, обаче ситуацията седи по съвсем друг начин. В изявление той посочва, че възникнал побой в района на Сточна гара, където били пострадали чуждестранни граждани. В последствие, при направена проверка се разбрало, че те са от афганистантски произход. При пристигането на патрула, станало ясно, че са бити две лица. 11- годишно дете е сред пострадалите, а според данни на служителя на МВР, то дори за кратко било загубило съзнание. Установено било, че пострадалите са момчето и неговия братовчед. В близост, били установени 5 лица, които били участници в побоя. Едно от лицата, обаче, виждайки униформените започнало да бяга, твърди още полицаят. Докато бягало, то се спънало и паднало, от където идват и неговите охлузвания. 


В показанията си, служителят твърди, че имало и нападение върху негова колежка, която в този момент е в болница с комоцио. Той посочва, че в случая става въпрос за организирана престъпна група, която се занимава с посегателства върху мигранти. 

 

   

0 коментарa

Виж още