Перата към народа: В Бургас планират изграждане на мигрантски лагер до училище! (ВИДЕО)

Перата към народа: В Бургас планират изграждане на мигрантски лагер до училище!  (ВИДЕО)

Петър Низамов, по-известен като Перата, мъжът уловил със "свински" опашки нелегални мигранти на границата, публикува за пореден път скандално видеообръщение към българския народ. Това, за което говори Перата във видеото е нов бежански лагер, който предстои да бъде изграден в град Бургас.

"Бежански, ама друг път", обявява Перата "защото това са нелегални имигранти", уточнява Назимов пред камерата.

Припомняме, че според ново решение на МС, прието на 12-ти август т.г. от тук нататък кметовете на населените места ще имат за цел да настаняват бежанци в общините, както и да осигурят тяхното препитаване на наша земя.  

По информация този център за мигранти ще подслонява между 800- 900 мигранти от мъжки пол от Афганистан и Пакистан. 

Във видеото Перата разказва как построяването на лагера ще бъде в непосредствена близост до местно училище - Пейо Яворов, което е руско училище.

"Само да кажа, че в руската гимназия има около 23-24 момичета в клас и 2-3 момчета, и охранител на около 60 години. Портиер, той не е охранител, който едва ли не може да запази здравето и живота на учащите се там, предвид тълпите, които ще се намърдат тук.", с възмущение споделя Назимов. 

Това, което следва във видеото са кадри от разположението на бъдещия лагер спрямо местната гимназия, което както се вижда от кадрите е буквално "долепена" до изоставената сграда, която скоро ще бъде превърната в бежански център. 

"Кметът, избран с близо 70% от гласовете на хората, в момента предаде вота." , посочва Перата, а след това добавя:"Градът на ГЕРБ! Явно ще стане гореща точка за мигранти. Както и гореща точка за хората, които живеят тук." 

"Ние никога няма да допуснем тук да бъдат настанени нелегални имигранти", с това завършва скандалното видео на Перата. 

Според потребители това е поредната низост на правителството- да построи бежански лагер срещу училище, в което учат предимно момичета. Изнасилване, грабежи и конфликти между мигранти са малка част от възможните сценарии, на които биха могли да бъдат подложени децата, учещи в училището. Дали кметът ще позволи на подобна сграда да бъде построена на такова неподходящо за целта място, предстои да разберем. 

Ето тук можете да видите видеото на Перата (Петър Назимов)

   

0 коментарa

Виж още