Перата към Народа: Елате на протеста в Овча купел! Не слушайте ГЕРБ! (ВИДЕО)

Перата към Народа: Елате на протеста в Овча купел! Не слушайте ГЕРБ! (ВИДЕО)

Петър Низамов-Перата, станал известен с това, че арестува бежанци със "свински опашки" и получил присъда за тази своя проява, публикува в социалните мрежи призив към всички да се присъединят към протеста в „Овча купел“, организиран срещу мигрантите.

Думите му са доста резки и нелицеприятни за властимащите, но това е напълно нормално за него.

Той е възмутен от това, че те имат смелостта да нападат българи, а полицейските служители буквално неглижират случаите. В публикуваното видео изявление Низамов сипе обвинения и срещу ГЕРБ. Според него, след като са разбрали, че се организира протест, са изпратили полиция и жандармерия да защитава мигрантите, вместо тази защита да бъде приложена в услуга на българите.

Низамов е възмутен от факта, че мигрантите получават много по- голяма сума за издръжка от пенсионерите в страната. Докато бабите и дядовците ни, възрастните ни родители едвам свързват двата края, мигрантите разполагат с десетки пъти повече средства и въпреки това все те излизат онеправдани.

Споменава се и опита ВМРО да се възползва от протеста за осъществяване на свои идеологически цели, но без да участва в него.

Низамов призовава всички, които имат смелостта да се противопоставят на правителство, полиция и всички ограничения, които са наложени заради мигрантите, да се съберат на протеста и смело да заявят намерението си да не допускат повече такава несправедливост.

Все още няма никакви новини от мястото на събитието. Надяваме се, че напрежението няма да ескалира до момент, в който няма да може да бъде управляемо и протестиращите няма да изпуснат нервите си.  

Можете да чуете думите на Перата тук:

www.facebook.com/TheIronMikeTyson/posts/1265446203479028

   

0 коментарa

Виж още