Перфектното обзавеждане за вашият офис (СНИМКИ)

Перфектното обзавеждане за вашият офис (СНИМКИ)

Вероятно сте виждали разнообразни приспособления и луксозно обзавеждане за офисите на дизайнерите. Толкова интересни неща, които всъщност биха паснали в наличното офис помещение! По какъв начин би изглеждал перфектния офис?
Избрали сме гама продукти за вашия офис, като започнем от лесната и удобна за управление мишка - Space Cradle 3D Mice подходяща за изработката на 3D проекти, направена за по-голяма атрактивност от дърво и кожа. В офис оборудването сме включили и прекрасните изцяло изработени от дървен материал тонколони - Grovemade Wooden Speaker System. Добавили сме и нещо, което може би е черешката на тортата при обзавеждането на перфектния офис, а именно невероятен часовник - Rhei - liquid clock, който използва магнитен флуид за дисплей. Невероятно нали! Но има и още!

Специалната мишка е с ергономичен дизайн изработена с елементи от дърво и кожа. Този вид управление предоставя на ръката ви по време на работа необходимият комфорт съчетан с модерен дизайн и допълва вашето 3D изживяване. 

32 " монитор с full HD. Той притежава всички възможни входове: порт за дисплей, HDMI, D-Sub, USB 2.0. Монитора е изключително подходящ за монтаж на сетна и допълва уютната атмосфера в офиса ви.

Преносима батерия за допълнителна мощност за всички ваши устройства, която можете да вземете навсякъде със себе си - Juniper Power Bank. С вграден заряд от 10000 mAh, тази батерия е с зашеметяващ дизайн. Външното тяло е с покритие изработено от мек сив плат и в красива овална форма. Въпреки, че прилича на речен камък, батерията е заредена с енергия и създава удобство навсякъде където ви е необходима. В предната част а батерията са вградени два удобни USB порта, за едновременно зареждане на вашите устройства. 

 

Създадени от напълно естествен материал от индустриалният дизайнер Джоуи Рот, дървените колонки - Grovemade Wooden Speaker System са чудесно допълнение към офис оборудването. 

Часовникът - Rhei - liquid clock, е прототип на електро-механичния часовник, но с течен дисплей. Той е резултат на едногодишната и страстна работа на Дамян Станкович и колегите му  Марко Павлович и много други прекрасни хора. 

Офис идеи!
Ето някои офис идеи за вас! Надяваме се да ви харесат нашите предложения!

 

   

0 коментарa

Виж още