Пирамида в Крапец има лечебни свойства

Пирамида в Крапец има лечебни свойства

Пирамидите, били те Египетски или на маите в Америка, винаги са омайвали хората със своята загадъчност и енергия. Хората и преди, и сега смятя, че те притежават магични свойства, които влияят на живите и мъртвите.

Дали е точно така, може да каже със сигурност Динко Савчев от с. Крапец, в чийто двор се издига копие на Хеопсовата пирамида в умален вариант. Според него пирамидата помага на болните, информира pik.bg.

Динко е убеден, че пирамидата сканира всяко същество, влязло в нея и започва да му въздейства лечебно.

На младини Динко е работил в Египет, където се докосва за първи път до мистерията на древните хора и техните творения – пирамидите. Ето благодарение на неговата страст, в двора му преди три години се появява малката „Хеопсова“ пирамида. Той е убеден, че формата, а не материалът окзват влияние. За изработката на съвременното копие са използвани дърво, силиконова мазилка и стиропор. Метал не се използва. Противопоказан е, защото ще изчезне енергията.

Динко е напълно убеден, че точно пирамидата го е излекувала, когато имал кожен карцином. Две седмици спал в пирамидата.

Бившият военен разказва, че често хора с главоболие след 20 минутен престой в пирамидата, си тръгват освежени и без болка. Неговата съпруга страда от високо кръвно, но когато е в пирамидата, то никога не надвишава 120. Тя пък е убедена, че точно пирамидата е накарала Динко да откаже цигарите.

В момента семейството ежедневно използва пирамидата. Всички вярват, че тя има способността да удължи човешкия живот, да направи човека по- добър, по- умен.

Динко не взима пари за престоя в домашната пирамида. За него е важно да помогне на хората. Дори казва, че е достатъчно в нея да се остави кичур коса или снимка на болния и, незвисимо къде се намира по света, тя ще му помогне.

Дори и водата, която използва семейството на Динко, пресвоява известно време в съоръжението.

   

0 коментарa

Виж още