Пишман политик разгневи Цацаров!

Пишман политик разгневи Цацаров!

Истински цирк се случва в Народното ни събрание! Главният прокурор Сотир Цацаров е бесен на Александър Методиев или познатия на всички Бат Сали, и е внесъл в Народното събрание искане за отнемане на имунитета му.  Причината е грозното отношение към полицаите. При направена от прокурор от Софийска градска прокуратура предварителна проверка е набавена информация за това, че на 01.05.2016г. в гр. Костенец Александър Методиев е извършил две престъпления от общ характер – противозаконно възпрепятстване на орган на властта да изпълни служебните си задължения, при условията на продължавано престъпление и хулиганство.

Ето какво се е случило на 01.05.2016 г. Бат Сали птувал от гр. Пазарджик към гр. Костенец с „Мерцедес“- а си. При влизане в гр. Костенец, депутатът прави „тройно изпреварване“ на място, където е забранено изпреварването. Действията му били видяни от служители на РУ на МВР – Костенец и един от служителите незабавно сигнализирал със стоп палка да спре.

 

Методиев обачесамо помахал с ръка на полицейските служители и продължил с мръсна газ. 10 минути по- късно на същото място полицейските служители спрели за проверка  микробус със 7 лица, на които били поискани документите за проверка. Едно от тях не носело личната си карта, което е административно нарушение по Закона за българските документи за самоличност (ЗБДС).

 

След като установили кое е лицето, полицаите го поканили в полицейския автомобил, за да му съставят акт. Един от спътниците съобщил по телефона на Александър Методиев за неприятното събитие. В същото време возещите се в буса започнали за заплашват полицаите с идването на „шефа“ и „ще видят какво ще стане с тях“,  държали се грубо и неуважително.

Когато дошъл, Методиев разбрал, че  акта вече е съставен. Бат Сали започнал да държи сметка защо пишат актове на „неговите хора“.

Методиев припомнил на полицаите, че е народен представител, дори извадил картата си.   След като разбрал, че номера няма да мине, се ядосал още повече и държанието му станало още по- грубо и цинично.

   

0 коментарa

Виж още