Повод за национален срам ли е кандидатурата на Кристалина Георгиева?

Повод за национален срам ли е кандидатурата на Кристалина Георгиева?

Броени минути след изявата на премиера на границата на Капитан Андреево, че няма да подаде оставка, социалните мрежи се напълниха с коментари по повод кандидатурата на Кристалина. 
Новината, че номинираната от Кабинета Борисов 2 - Кристалина Георгиева в последния момент и нейното почти тотално отпадане след класацията на ООН, потресе цяла България. Още повече, след като се оказа, че Ирина Бокова печели много по-добро място в класацията. 

Както изглежда преценката на премиера относно качествата на Кристалина Георгиева и фактът, че няколко месеца нейната кандидатура бе обсъждана от депутатите и "натресена" в последните минути, е изцяло погрешна. Потребители из социалните мрежи споделят мнение, че вероятно подобна ще бъде и преценката му относно кандидат-президента Цецка Цачева. 

С цел да дадем повече прозрачност относно мнението на хората по повод кандидатурата на Кристалина Георгиева, публикуваме част от коментарите в социалната мрежа, при това без редакторска намеса.


Gergana Kodzheykova ох значи, стига сте ревали, че Кристалина Георгиева се е провалила. Не, не се провали! Изпълни перфектно задачата си, при това с пълната подкрепа на българското правителство, а именно ... да закопаят всички шансове не просто на България, а на Източна Европа!

Павел ГеоргиевУПОРИТОТО ЛАНСИРАНЕ НА СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА ЗА ШЕФ НА ООН И ТОТАЛНОТО И СГРОМОЛЯСВАНЕ СА ПРОВАЛ И ЗА БОРИСОВ,ТОТАЛЕН!

 
Красимира Шопова Ирина Бокова, която изгуби подкрепата на българското правителство в надпреварата за генерален секретар на ООН и остана да се състезава като независима, всъщност получи повече гласове от новия кандидат на кабинета – Кристалина Георгиева.

 
Stefka Peneva Къде е голямата подкрепа????? Сталинка и всички дето я подкрепят да се скрият и повече да не се показват никъде

 
Radoslav Michailoff  Сталинка е извън кожата си! 
Ако Борко я бе сложил вместо стрина Цуцка, пардон Цъцка. процентите щяха да бъдат поне 120!
Вервайте и!
 
Александър Чорбаджийски СТАЛИНКА вече го духа. !!! А КОЙ ЩЕ ГО ДУХА ЗАРАДИ НЕЙНАТА КАНДИДАТУРА , А ???
Kaloqn Kostadinow И какво стана сега? 
" Сталинка Георгиева я иска света" - така ни каза правителството.
Митов, който не спря да говори глупости за Бокова само и самоСталинка да отиде в ООН се насра за пореден път.
КОЙ Е СЕГА ВИНОВЕН ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПЪЛНИ ИДИОТИ?
Срам, позор и тотален резил.


Изводите и коментарите след новината, оставаме на вас.  

   

0 коментарa

Виж още