ПОЗОР - Ася Капчикова се срамува от корените си !

ПОЗОР - Ася Капчикова се срамува от корените си !

Ася Капчикова много се срамува от произхода си защото е помакиня. Съселяните на плеймейтката от село Ягодина разкриха тайната, която дълго бе укривана от нея. А именно - че е българо-мохамеданка, пише "Уикенд".Местното население на селото, намиращо се в Западните Родопи, било съставено напълно от българо-мохамедани, но Капчикова никак не се радвала на тази часст от биографията си. Миската, която миналата година се окичи с титлата „Мис Плеймейт” казва, че била родена в Девин преди 24 години. 

От няколко години бившата изгора на Криско живеела в столицата и мислела, че истината за нейния произход може да й донесе само неприятности. Затова разправяла, че е родом от Девин. Тези дни стана ясно, че Ася е приела офертата на продуцентите на „Фермата” Иван и Андрей да влезе в шоуто. 

Плеймейтката имала предложение на влезе в Къщата на „ВИП брадър” наесен, но предпочела по-интересното предаване. Освен това Ася имала представа от отглеждането на животни, доенето на крави и кози. Била много наясно с кърския труд, затова е убедена, че именно тя ще спечели формата.

Казва,че ще разбия клишето, че не мога да живее на село. Ималаа баба и дядо, живи и здрави били. Ходила е на село, помагала  им е всякак. Като започнела със сушене на сено, копаене на картофи, доене на крави. Всичко била правила като по-малка, тъй като е прекарвала летата при тях. Смята, че хората ще я видят в такава светлина, че да разберат каква наистина в всъщност.''Изграденият ми от медиите образ не е особено реален ”, категорична е Ася.

   

0 коментарa

Виж още