Полски националисти пребиха български деца! Помислили ги за мигранти! (ВИДЕО)

Полски националисти пребиха български деца! Помислили ги за мигранти! (ВИДЕО)

Покрай миграционната криза, очевидно е, че целият свят буквално се е побъркал. Безумна грешка, вкара нашенци в Пошла в сериозен проблем.

Бдителни полски патриоти в град Бидгошч демонстрирали загрижеността си за нация, пребивайки български студенти. Причината за нападението се дължала на това, че ги помислили за опасни мигранти. Случаят бе публикуван в сайта "Барикада" от българинът Боян Станиславски, живущ в Полша. 

Странното объркване се случило на 3-ти декември, когато в късния следобед шестима български студенти, редом с такива от Турция се качват в трамвай.

Няколко спирки по-късно в превозното средство нахлува и група полски националисти. Набелязвайки групата студенти, полските патриоти се разкрещели с нецензурни думи и нападнали студентите. Патриотите, обаче били възпрени от пътниците и водачът на трамвая. 

Първоначално във възникналия скандал се намесили две момичета, които започнали да викат по хулиганите и направили снимки на случващото се. Към тях се присъединил и младец, който опитал да отблъсне по-агресивните. Другите пътници блокирали изходите на трамвая, водачът заключил вратите и повикал полиция. 

Така служителите на полското МВР пристигнали за броени минути и задържали тримата биячи. При обиск у тях са открити стикери на една от многото екстремистки десни секти, действащи в Полша – т. нар. Национално движение.

По-късно пресслужбата на полицията в Бидгошч съобщи, че тримата мъже на възраст 26, 27 и 32 години са били арестувани и се очаква местната прокуратура да излезе с обвинителен акт. 

<iframe width="560" height="315" src="; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

   

0 коментарa

Виж още