Поредната мания обзе Facebook! Всички заминават за Австралия!

Поредната мания обзе Facebook! Всички заминават за Австралия!

Поредната мания обзе фейсбук маниаците.

Всеизвестен факт е, че във фейсбук от време на време се появяват всякакви „модни“ статуси. Поредният такъв се върти из социалното пространство от два – три дни.

Публикуваме въпросния статус без редакторска намеса:

„ЧААААО, България! Здравей, Австралия!

Забави се, но най-сетне цялата документация е готова!

Направих всичко тайно, за да не се осуети нещо. Австралия, идвам!

Получих новината, която толкова дълго очаквах, и сега ще се наложи да оставя дом, роден град, държава, кариера и приятели.

Време е да осъществя нови начинания и да потърся нови хоризонти.

Приятели, имаме три седмици да се виждаме и да си кажем "до нови срещи!". Искам да ви прегърна всичките и да ви кажа, че ви обичам. Ще ви нося завинаги в сърцето си и с усмивка ще си спомням за вас. Не знам кога ще се върна, но един ден обезателно ще го направя!“

Освен този статус, като допълнение се дописва и, че статусът е на някой си Иван Петров. Нашият екип така и не откри въпросният господин, но му желаем „На добър час“!

Едно нещо, обаче ме накара да се замисля. Защо този статус стана толкова „вайръл“? След кратки размисления стигнах до извода, че най – вероятно последните изречения, тези, в които господин Петров изказва обичта си към своите близки и приятели, са трогнали много хора. И именно това ги е накарало да споделят въпросния статус на своята стена.

Разбира се не липсват и критици на поредната мания. Из социалната мрежа се срещат коментари от сорта „България се изпразни всички заминаха за Австралия“ и „Това е поредната глупост“.

Като всяко друго нещо в интернет и този статус си има своите последователи и своите хейтъри.

Вие от кои сте?

   

0 коментарa

Виж още