Последна седмица с летни температури!

Последна седмица с летни температури!

Днес и през следващите няколко дни времето ще се задържи по-топло от обикновеното за септември, слънчево и предимно сухо.

Процес на слабо и постепенно, но огромно намаляване на температурите, характерни за преддверието на есента, се очаква към 18-20 септември.

Днес ще бъде слънчево или с незначителна облачност. Повече облаци ще се наблюдават в югозападните райони, но само на отделни места има вероятност да превали съвсем слабо. Дневните температури ще бъдат от 26 до 32 градуса, а минималните - все още високи -  от 11 до 16 градуса, а по Черноморието до около 18 градуса. Ще духа слаб източен вятър. 

Във вторник ще се наблюдава променлива облачност. Не са изключени съвсем слаби превалявания на отделни места в западните и югоизточни райони. Дневните температури ще са от 25 до 29 градуса, а минималните ще останат от около 12 до 16 градуса. 

В сряда, четвъртък и петък ще остане топло, с температури от 26 до 31 градуса. Слънчево или с ниска облачност и почти без валежи. 

На първия учебен ден - 15 септември, времето ще бъде с променлива облачност, по-значителна над източните райони, където има вероятност на отделни места да превали съвсем слабо. В Западна България възможността за валеж е малка. Ще бъде топло, с дневни температури от 25 до 29 градуса, в западната част на Дунавската равнина до 31 градуса. 

   

0 коментарa

Виж още