Потребител в мрежата изригна: С право се страхувате, г-н Борисов, заради подмяната, която извършихте с Референдума!

Потребител в мрежата изригна: С право се страхувате, г-н Борисов, заради подмяната, която извършихте с Референдума!

Потребител в мрежата, познат като едно от лицата на февруарските протести за пореден път изригна в мрежата. Гневът на Нора Флорова е насочен към управлението на кабинета Борисов 2, а според нея именно той е извършил подмяната на Референдума. 

В публикацията си, Флорова посочва, че е ядосана още от 2013-та година, когато премиерът Борисов напуска властта, посочвайки като причина протестите.

Според нея тогава стана и първата подмяна, в която година по-късно на проведените избори, бяха намерени бюлетини в контейнерите на Съдебната палата. 

Ето какво написа още Флорова, публикуваме без намеса: 

Нора Флорова 
Не. Не ви агитирам. Ни най-малко! Ала гледайки тази сутрин спора по БТВ за Референдума на Слави, искам да кажа, че очаквах този развой на събитията. Очаквам го откакто отхвърлиха 50% от важните точки, които г-н Трифонов бе внесъл. 
Очаквам същото да се случи с всеки следващ референдум, който се внесе в НС, докато на власт е тази управленска сила. 
Ядосана съм! Ядосана съм още от 2013-та година, когато г-н Борисов напусна властта, измивайки ръцете си с протестите на Орлов мост. Ядосана съм от година по-късно, когато хиляди бюлетини бяха изхвърлени в кошовете на Съдебната палата. Ядосана съм, когато пред очите на гражданите се извършва истинска подмяна, всекидневна подмяна и манипулация! 
Ядосана съм! 
И моята ярост ще бъде отразена на предстоящият балотаж. Аз не мога да подкрепя правителство, не мога да подкрепя президент, който е участвал в тази подмяна и то като едно от лицата на Народното събрание. 
Да, г-н Борисов! Да, г-жо Цецка Цачева! Да! Ако трябва да бъда съвсем честна, с право се страхувате. С право вербувате вашите тролове, вашите подръжници в мрежата да ни втълпяват, че при избора на друго правителство, ще загубим европейските фондове! Страхувате се?
Страхувайте се! На ваше място щях да се страхувам и за семейството ми, за децата ми, за родното ми село, за хората, които ме подкрепят, защото най-вероятно това ще създаде истинска война срещу вашето правителство! 
Но нормално... нали на г-н Борисов рейтингът му отново падна, а той е свикнал да напуска властта в най-удобното за него време. 
Вече го играхме този сценарий февруари 2013-та година.

Припомняме, че още вчера с отворено писмо, излязоха със становище и от Шоуто на Слави. По данни, представени от Трифонов, пред очите ни се извършвала огромна подмяна, тъй като фигурирало неправилно преброяване на гласовете за Референдума. 

Както вчера Новини Стара Загора писа, бяха подадени сигнали за няколко избирателни секции, в които бюлетините не бяха отчетени и изобщо предадени в ЦИК. 
А в гостуването си в предаването "Тази сутрин" по БТВ, председателят на ЦИК Цветозар Томов не успя да обясни коя бройка ще бъде призната за валидна- брой пликове, брой подписи или бюлетини с плик.

 

   

0 коментарa

Виж още