ПОТРЕСАВАЩО! Мъж намушка леля си 50 пъти в Стара Загора

ПОТРЕСАВАЩО! Мъж намушка леля си 50 пъти в Стара Загора

 

    Ужасно убийство е извършено вчера в Стара Загора, квартал „Самара” 2.

    Млад мъж е намушкал на улицата с хладно оръжие леля си. Според очевидци мъжът е нанесъл около 50 удара с нож или мачете.

    От ударите жената е починала на място и медицинския екип само е констатирал смъртта й.

    Свидетели на кървавата касапница разказват, че мъжът Васил Тодоров, на възраст 25 години, крещял, че е Робокоп, а леля му е лош робот, който трябва да умре.

    Убийството се е случило около 2 часа следобед на улица „Сливница”.

    Изявяващия се за Робокоп убиец е употребявал наркотици и е страдал от психически проблеми, заради които е пребивавал в психиатрията в Бургас.

    Вчера, преди убийството, бащата на мъжът се обадил в полицията и поискал синът му да бъде задържан, тъй като буйствал и се държал крайно агресивно.

    За съжаление според закона, той може да бъде задържан само ако извърши престъпление и поради това полицията не откликва на молбата на бащата.

    Органите на реда установяват какви са мотивите на убиеца и дали той е действал под въздействието на наркотични вещества или е изпаднал в шизофреничното състояние, заради което се предполага, че са го лекували в бургаската психиатрия.

    Жителите на квартала са потресени от новината, а очевидците са в тежко психическо състояние след видяната кървава баня на иначе спокойния старозагорски квартал „Самара”

   

0 коментарa

Виж още