ПОТРЕС! Преди повече от година започнал кошмарът за Юлиана

ПОТРЕС! Преди повече от година започнал кошмарът за Юлиана

Зад добрата пословична визия на Георги се криел вманиачен човек, коментират близки на бизнес дамата.

47-годишният Георги Георгиев, който се самозапали, а след това подпали бившата си възлюбена Юлиана Бонева (47 г.), все още е бил лудо влюбен и я е преследвал повече от година. Това разказаха близки на Бонева, потресени от огнената драма.

Пострадалата Юлиана Бонева е финансов директор на известна верига пицарии, а подпалвачът – Георги е неин подчинен, но в друга фирма, предадоха органите на реда. В четвъртък /1 септември/ вечерта Георги се самозапалил в офиса , намиращ се в центъра на София, след което прегърнал Бонева, и пламъците я обгърнали за секунди. Георги е с 90% изгаряния, а възлюбената му с 80%. Вчера цял ден лекарите от клиниката по изгаряния в "Пирогов" се бориха за живота на двамата, пише blitz.bg.

Ето каква е предисторията на случилото се: Георги и Юлиана преди време започнали тайна любовна авантюра, но преди близо година и половина бизнес дамата решила да прекрати взаимоотношенията им. Георги приел много тежко решението й. Започнал яростно да я преследва, постоянно я тормозел, но тя постоянно отблъсквала любовните му напъни.

Така, според приятели на Юлияна, се стигнало до огнената развръзка.

Георгиев влетял в офиса в четвъртък вечер и започнал да се кара с Бонева, дори се нахвърлил върху нея с ругатни. За кратко напуснал стаята, но скоро се върнал целия полят с бензин. Прегърнал изплашената Юлияна и драснал клечката. Пламъците за секунда обхванали телата на двамата. Драмата се разиграла пред очите на 10-12 колегите им.

Служителите веднага подали сигнал на тел. 112. Пожарникари се борили с пламъците близо 40 минути, а свидетели на случилото се разказаха, че телата на влюбените били като въглени.

Близки на Юлияна разказват, че все още са в потрес от случилото се. „Бащата на Юлиана е в шок и не може да проумее как се е стигнало до неприятната ситуация.“, коментират приятели на бизнес дамата и се молят да преживее невероятната драма.

   

0 коментарa

Виж още