Превръщат именито на Принс в музей!

Превръщат именито на Принс в музей!

Имението на вече напусналата ни звезда Принс „Лайзли парк” ще бъде превърнато в музей посветен на него. В имението са се помещавали неговата в вила и звукозаписното му студио. Очаква се музеят посветен на таланта на Принс да отвори врати на 06.10.201 година.

Имението е огромно и възлиза на 6000 квадратни километра, като феновете му ще имат възможността да го обиколят цялото без изключения.

Туристическите планове включват посещение на звукозаписното му студио, където се раждат едни от най-големите му хитове, мястото където е репетирал и провеждал частни концерти. Посетителите ще имат възможността да видят и много от предметите, които той е притежавал, ще могат да видят гардероба, където е държал костюмите си за концерти, редки видеозаписи с негово участие, неговите коли и мотори, и музикалните му инструменти.

Атракцията ще е под патронажа на същата агенция, която управлява и имението – музей на Елвис Пресли. За сега се смята, че обикновените билети ще струват около 38$, но ще има и ВИП билети на цени от по над 100$.

   

0 коментарa

Виж още