Преди 25 години свекърът на Рени я снимал гола! Певицата се съблякла доброволно (СНИМКИ 18+)

Преди 25 години свекърът на Рени я снимал гола! Певицата се съблякла доброволно (СНИМКИ 18+)

В последно време според фенове на поп-фолк музиката, поведението на певицата Рени е променено. Изпълнителката на хита „Влюбено сърце” се държи различно, залага на морала и на ценностите и по собствените ѝ думи се опитва бъде различна от своите колежки които за да пробият често „залагат на голотиите ”, и които според Рени имат „евтина слава”. Оказва се, че в собствената си кариера, самата тя също има пикантни секс снимки, които иска да остави в миналото и да изтрие от спомените си.

 

В началото на звездната си кариера, в годините около 1991 година, изпълнителката неведнъж позира гола. По това време, Рени е само на 21 години. На тази възраст надали си е давала сметка, че е един ден ще изпитва срам от начинанията си.

От снимките изглежда, че за разлика от днес, на млади години чалга звездата е била доста разкрепостена. Всяка една от снимките е направена в крак с модните тенденции по онова време. Чалгаджийката е напълно естествена, няма силиконови импланти, не носи грим, а прическата ѝ е пънкарска. Еротичната сесия е за първото предназначено за мъже списание у нас.

Снимките които са направени специално за еротичното списание, първоначално са били 11, но издателите са публикували само три от тях.

След като видял снимките, бащата на скандалната дива, който по професия е офицер от българската армия, бил шокиран от дръзката постъпка на Рени. Притеснен и разочарован, в продължение на 3 години, родителят не казал нито дума на щерка си.

Наскоро поп фолк певицата разкри, че еротичната фотосесия е дело на свекър ѝ. По професия той е фотограф. Именно той склонил Рени да вземе участие в еротичния конкурс. Снимките, свекър ѝ направил в собственият му дом. Спомняйки си за постъпката си, Рени се смее и заявява, че днес е би го направила, „но тогава толкова ми е бил акълът“.

В къщата на „ВИП Брадър”, след като пред всички участници, Рени обяви, че Вальо Михов притежава  Нобелова награда и самата тя има необходимите качества един ден да получи достойният приз, Рени бе наречена от съквартирантите си Нобела.  

   

0 коментарa

Виж още