Предприемачи с мисия да мотивират младежите в Стара Загора

Предприемачи с мисия да мотивират младежите в Стара Загора

Старозагорският международен младежки център организира кръгла маса, като нейна тема бе „По пътя на успеха”. Кръглата маса е част от дългосрочна кампания, чиято цел е младите хора да получат нужната мотивация да учат и преследват мечтите си.

Младежи от града успяха да се срещнат с успели млади хора, които са представители на науката и бизнеса и, които участват дейно в развитието на търговията и икономиката в Стара Загора.

Пред събралата се група от млади хора, които искат да се образоват предприемачите, Радостин Танев, Ангел Филипов, Тихомир Рачев, Цветан Захариев, Калоян Върляков и Евгени Лишев, представиха формулата на техния успех, като основна цел на това представяне бе младежите, които присъстват да поискат да имат същия успех и да бъдат мотивирани да започнат работа по своето бъдеще.

Младите предприемачи дискутираха заедно със своите слушатели проблемите на личностното развитие и трудния път към успеха. Групата от предприемачи, които изнесоха лекцията се надяват, че думите им са достигнали до младите хора, които тепърва ще започнат да вървят по трудния път към успеха.

   

0 коментарa

Виж още