През лятото морските жрици вадят по 20 бона

През лятото морските жрици вадят по 20 бона

В Слънчев бряг през летния сезон проститутките вдигнаха тарифите за секс услуги.

В разгара на сезона поскъпването е резонно. Причината е, че курортът е претъпкан и се пука по шевовете от туристи. Запознати с плътския бизнес обясняват, че поради това и търсенето на платена любов е скочило драстично.

В Слънчев бряг девойките с бяла кожа, които да „работят” под стотачка на час трудно могат да се намерят. Още преди началото на летния сезон, тарифите на морските труженички бяха точно наполовина от досегашните, но сводниците лансиращи обиграните жрици бързо се ориентираха и светкавично вдигнаха цените.

Слънчев бряг е пълен с гастролиращи труженички от всякакви националности, заради големия брой чуждестранни туристи.  Елитните жрици са с най-големи доходи, но и с най-високи тарифи. Таксата им в замяна на горещи ласки варира от 500 до 1000 лева. Срещу тази немалка цена клиентът получава неограничен по вид и количество секс услуги в продължение на цялото денонощие. Елитните проститутки дават алтернативна цена на клиента ако той пожелае да ги наеме и като компаньонки с консумация за целия му престой. Единственото условие е той да си плаща ден за ден. Често заради дългосрочния абонамент цената пада на 300 лева на ден и дори има специални отстъпки.

Според органите на реда една елитна проститутка в Слънчев бряг печели над 10 хилядарки месечно, ако има способен сутеньор и е много амбициозна, месечната й заработка може да стигне и до 20 бона.

Клубните проститутки са доста по-многобройни от елитните. Те работят предимно като стриптизьорки в дискотеки и барове или под прикритието на клубове за масажи. Тарифите им са около стотина лева за сеанс. Поне 90 лева искат девойките за един час стандартен секс и френска любов без кондом.

И този сезон, най-ниско платени са ромките. Мургавите девойки дебнат клиентите си направо по улиците. По пет лева на секс искат труженичките. Офертата разбира се не е за всички, а само за клиенти, които се дърпат. За останалите, цената варира между 20-30 лева на сеанс.

 

www.blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още