Признаци,че половинката ви поддържа отношения и с други в социалните мрежи!

Признаци,че половинката ви поддържа отношения и с други в социалните мрежи!

Понякога ни се иска връзката ни да е перфектна и безпроблемна, но това рядко се случва. Дребните препирни не са повод за притеснение. Трябва да се тревожите обаче, ако вашата половинка използва прекалено много социалните мрежи и ви пренебрегва заради тях. Ето и няколко признаци, че може би вашият човек Ви мами във Фейсбук. Ако забележите някой от тях или пък всички са на лице, то тогава е възможно да ви мами както виртуално, така и реално.

Не сте приятели във Фейсбук

Връзката ви не е нищо серозно! Тогава това е добре. Малко е необичайно, но пък на кой не му е нужно лично пространство. Ако и двамата сте се разбрали за това още в самото начало, то тогава няма място за тревоги. Ако обаче вече излизате от месеци, а той още не вие е добавил към другите си приятели, то това е сериозна причена за недоверие.

Непрекъсното е на линия

Ако половинката ви е във Фейсбук 24 часа, 7 дни в седмицата, то причината е, че има нещо там, което му задържа вниманието. Това е може би някой друг човек.

Приятели сте във Фейсбук, но все още има скрити публикации

Феайсбук настройките за поверителност се използавт, за да подобрим сигурността на профила си, но ако той крие нещо от вас, това е неприятен знак. Ако отхвърля снимките, но които сте го отбелязали и те не се появяват на стената му, нещо не е както трябва. Ако е горд с вас, защо да ви крие.

Държи се все едно не съществувате във Фейсбук

Ако той Ви харесва, обича и уважава, то със сигурност ще споделя и интересите ви и ще поне някои от нещата, които публикувате на страницата си. Ако не го прави, значи интересът му към вас не е голям.

Прави се на хитър

Не е нужно да искате паролата за неговия Фейсбук! Това е неговото лично пространство и той има право на личен живот. Но ако сте седнали зад него и надничате през рамото му, а той веднага прикрива телефона си или пък затваря лаптопа си, вие имате право да попитате какво се случва.  

   

0 коментарa

Виж още