Призрак се появи в снимка на момиче (18+)

Призрак се появи в снимка на момиче (18+)

48-годишната Мелиса Курц, пътувала заедно с 13-годишната си дъщеря Харпър. Дъщеря й имала важно участие в конкурс за красота. По време на 45 минутното пътуване, Харпър си направила няколко селфи снимки.

Едва месец по-късно, след като решила да разгледа снимките, Курц забелязала нещо необичайно на една от тях. Тя видяла, че на една от селфи снимките на дъщеря й, се вижда ясно образът на момче, което изобщо не е било в колата по време на пътуването.

Докато пътували в автомобила си, дъщеря й Харпър не е носила предпазният колан, което е обичайно за нея, и майка й вярва, че момченцето се е появило, за да я предупреди.

На няколко пъти Курц се закле, че не е имало никой друг в колата с тях. За да се установи какво точно има на снимката, бе проведено разследване от експерти.

Снимката е направена по време на преминаването им по магистралата, в района на Мейтланд, Флорида, в близост до Орландо. На същото място, едно момче е загинало трагично при пътен инцидент. Снимката е направена през юли, точно на годишнината от смъртта му. Курц смята, че става въпрос за същото дете.

Един от паранормалните изследователи разследващи случаят, предполага, че детето се е появило на снимката на Харпър за да я предупреди, колко е важно да слага предпазният колан.

„Мисля, че е много важно за света, да види тази снимка, защото знам, че е истинско и реално,  ние бяхме само двете с дъщеря ми в колата.“, казва Курц.

Майката изпраща изображението на Грег Почa, директор на „Института по парапсихология, задгробен живот и паранормални проучвания“ в Канада. Там той използвал специална програма за анализ на изображения, която се употребява и от ФБР и ЦРУ, за да докаже, че момчето, което се вижда на снимката, не излъчва "температура". Той смята, че селфи снимката е напълно автентична.

Грег Поча, заяви: „Призраци, като този на момчето, могат да останат на земята, когато душата е буквално разкъсана или изхвърлени от организма по време на произшествие. Вероятно, момчето не знае, че е починало. То завинаги ще остане в отсечката на магистралата, където е загубило собственият си живот.“

 

   

0 коментарa

Виж още