При спецакция в Стара Загора задържаха трима за разпространение на ...

При спецакция в Стара Загора задържаха трима за разпространение на ...

Рано тази сутрин, в град Стара Загора, органите на реда задържаха трима души за притежание на наркотици. Заловените за държане и разпространение на наркотици са двама мъже и една жена.

На булевард „Св. Патриарх Евтимий”, полицейските служители са спрели за проверка водача на превозното средство. Мъжът е на 37 години и е гражданин на Раднево, след направена проверка униформените са установили че шофьорът е употребил метамфетамин и амфетамин. В леката кола се е возил друг мъж на 36-годишна възраст от Града на липите, в който са открити 14 грама метамфетамин. В колата се е возила и жена, в която не са намерени улики.

С постановление на Окръжна прокуратура, за 72 часа е задържан мъжът от Стара Загора, а другите двама са задържани в ареста за срок от 24 часа.

По същото време, униформените в Стара Загора, са спрели за проверка и друг автомобил. Това се е случил на ул. „Армейска“. 19-годишният водач на лек автомобил от марката "Фолксваген", от град Нова Загора, е тестван посредством специализирано оборудване за употреба на наркотични вещества, което е отчело положителен резултат за употреба на метамфетамин и амфетамин. Младежът е задържан за срок от 24 часа.

 

   

0 коментарa

Виж още