Продават "Карфур" на търг

Продават

Частен съдебен изпълнител в Стара Загора обявява търг за търговския обект ”Хипермаркет Карфур”. Търгът ще бъде публичен и всеки ще може да се включи в него.

Наддаването за търговския обект започва на 8-ми юли и ще приключи на 8-ми август в 17:00 часа, а предложения ще се приемат в районния съд в Стара Загора. Победителят в търга ще бъде обявен на 9-ти август.

Имотът, който се отдава за публична продан е собственост на „КМБ България”. А началната му искана цена е 22 680 000 лева, а таксата, която всеки участник в търга трябва да заплати е 1/10 от нея. Имотът е с площ от 9 255.48 квадратни метра.

В продаваемия имот за изградени, климатична инсталация, която се състои от три централи, които работят на газ и ток за охлаждане и отопление и система за видеонаблюдение. Също така на входовете и изходите има позиционирани алармени системи.

Френската верига магазини отвори своя обект в Стара Загора на 20-ти декември 2012 години, като по това време той беше шестият подред магазин от веригата, който отварят в България.

   

0 коментарa

Виж още