Промоционалната кампания на EVN Топлофикация Пловдив продължава

Промоционалната кампания на EVN Топлофикация Пловдив продължава

EVN Топлофикация Пловдив с радост съобщава, че промоционалната кампания 10 лв. с ДДС за кубик гореща вода продължава до 30 септември 2017 г.

EVN Топлофикация Пловдив дава на своите лоялни клиенти, ползващи топла вода за битови нужди, уникална отстъпка: цената на 1 кубик топла вода е ограничена до 10лв.

Механизмът е следния: ако в една сграда семействата редовно плащат по- малко от 10лв за кубик топла вода, същата цена ще остане актуална за целия период до 30.09.2017г. Цената на кубик топла вода на тези домакинства няма да се увеличава на 10лв, както е предвидено, а ще си запази цената, която са плащали до момента.

Не се изисква да се депозират каквито и да било молби или заявления от абонатите, които отговарят на условията за участие в промоцията.

С тази промоция EVN Топлофикация в Пловдив се стреми да осигури на своите абонати значително по- ниски разходи за топла вода. Тази оферта е валидна и за целия зимен период на 2016/ 2017г. Така семействата могат да използват по- голямо количество топла вода без да се притесняват за сметките.

Допълнителна информация ще можете да намерите на сайта на  EVN Топлофикация в Пловдив.

   

0 коментарa

Виж още