Протестиращи: Заради протеста срещу мигрантите, МВР пак се опита да ни смаже!

Протестиращи: Заради протеста срещу мигрантите, МВР пак се опита да ни смаже!

Буден гражданин и едно от лицата на февруарските протести, сподели шокираща информация в социалната мрежа. Според Иван Бонев, след снощния масов протест насочен срещу нелегалните мигранти в България и отварянето на нови бежански лагери на територията на стараната ни, полицията отново е задържала протестиращи. 

Както Новини Стара Загора по-рано писа, снощият протест бе обявен още преди месец в социалните мрежи. По данни на протестиращи, причината за него е най-вече и привличане на медийно внимание към събитието, тъй като по-рано "то не беше достатъчно отразено", споделят още те. Вчера, на 21.10.16г. няколко големи града в България обявиха своето "НЕ!" срещу отварянето на бежански лагери и подкрепиха протеста срещу мигрантите със своето присъствие.

Най-масово събитието се проведе в гр. София, където протестиращи излязоха пред парламента и поискаха оставката на правителството и Бойко Борисов. Според протестиращи причина за това е "невъзможността на правителството да се справи със ситуацията". 

Припомняме, че вчера на пресконференция кандидатът за вицепрезидент на БСП- Иляна Йотова, осъди оство действията на Борисов. Тя заяви, че премиерът не работи съвестно по казуса с мигрантската криза и на место да се справя с нелегалната миграция, той работи по отварянето на нови бежански лагери. 

Имало е масово писане на актове и задържане, това споделя Иван Бонев в своя статус в мрежата. Публикуваме коментарът му без редакторска намеса: 

Иван Бонев

Снощи на десетки българи бяха написани актове за това, че са имали наглостта да носят в себе си джобно ножче, нокторезачка или нещо подобно! Питам тези полицаи, които направиха тези активе: Вие не се ли страхувате за дъщерите и жените си бе??? Толкова ли сте тъпи, че сте готови да изпълните всяка антибългарска заповед на политическите гниди??? Не ви пожелавам роднините ви да сред нападнатите и изнасилените жертви на тази сган, която пазихте снощи! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

До момента от МВР нямат коментар по темата. 

   

0 коментарa

Виж още